Čarape sa sandalama i još toga: Modne katastrofe koje su obeležile 2021. godinu

Čarape sa sandalama su uvek modni promašaj, pa se pitamo zašto još uvek neke zvezde na tome insistiraju.

Sreda, 29.12.2021.

13:02

Izvor: B92

Čarape sa sandalama i još toga: Modne katastrofe koje su obeležile 2021. godinu
Foto: Profimedia

Podeli:

Prema izboru stranog sajta "Wonderwall.com" predstavljamo vam pet odevnih kombinacija poznatih zvezda koje su neslavno završile kao modni promašaj 2021. godine.

Hejli Biber

Foto: Profimedia

Čarape sa sandalama? Iako je slavna manekenka na moderan način kombinovala crnu kožnu jaknu sa helankama, može se primetiti da izbor obuće, prema pisanju pomenute stranice, i nije baš slavan.

Kamila Kabeljo

Foto: Profimedia

Još jedan modni promašaj bila je i odevna kombinacije muzičarke Kamile Kabeljo. Naime, pevačica je uspela da top neobičnog šarenog dezena upari sa plavim, širokim farmerkama, a možda je i ovo teksas suknja. Da stvar bude gora, nosila je, kako se vidi sa fotografije, dečju torbicu.

Kamila Morone

Foto: Profimedia

U ležernoj šetnji, Kamila Morone je razočarala "modne kritičare" pomenutog sajta svojim izborom. Ona je nosila dugačku haljinu sa dugmićima koja bi trebalo da pokrije celo telo, a zapravo, na način na koji ju je nosila Kamila, otkriva "sve".

Irina Šajk

Foto: Profimedia

Pretposlednji modni promašaj je onaj slavne manekenke Irine Šajk, koja je ulicama Njujorka koračala u neobičnoj kombinaciji – elegantan crni korset sa farmerkama niskog struka. U nekim slučajevima ovaj spoj bi bio pun pogodak, ali ovde to nije slučaj...

Emili Ratajkovski

Foto: Profimedia

Iako važi za jednu od najlepših manekenki, Emili Ratajkovski je ovog puta svoje fanove razočarala modnim izborom. Naime, ona se ulicama Njujorka prošetala u ciklama-zelenom džemperu koji je uparila sa helankama i patikama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.