Tri meseca nakon porođaja, Bojana Ristivojević je odlučila: "Vraćam se poslu koji najviše volim"

Poznata voditeljka Bojana Ristivojević saopštila je da će se vratiti na male ekrane nakon tri meseca od porođaja.

Četvrtak, 30.12.2021.

09:43

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Radosnu vest omiljeno televizijsko lice podelilo je na svom profilu na Instagramu, te su mnogi njeni pratioci komentarisali da je, zaista, nedostajala gledaocima TV Prva.

"Odlučila sam da se tri meseca nakon rođenja ćerke vratim poslu koji najviše volim! Shvatila sam da mogu da budem podjednako dobra u obe životne uloge - ulozi majke i televizijskog lica, budući da sam dovoljno hrabra, dobro organizovana i posvećena! Zato se vidimo 31. decembra u starom terminu u Jutarnjem programu na TV Prva da zajedno ispratimo 2021. godinu. Očekuju vas brojni gosti iz sveta politike, sporta, muzike, glume, astrologije, a sve ce biti u znaku pesme i pozitivne energije kako bismo u nastupajuću godinu ušli puni optimizma i vedrine! Samo sa takvim stavom želje postaju stvarnost! Ljubi vas vasa Bojana!", napisala je ona.

"Konačno", "Svaka čast", "Najlepša voditeljka", "Stvarno si nedostajala", samo su neki od pozitivnijh komentara na njenu vest.

Podsetimo, voditeljka Bojana porodila se ove godine krajem septembra, a svoju ćerku nazvala je Mitra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare