"Da sam bolje odigrala, mogla sam da budem prva jevrejska princeza"

Već je odavno poznato javnosti da je princ Čarls tokom braka sa princezom Dajanom imao aferu sa Kamilom, koju je kasnije i oženio. Međutim, malo se zna da se naslednik britanskog trona viđao sa jednom američkom pevačicom.

Četvrtak, 30.12.2021.

12:23

Izvor: super zena

Foto: Profimedia

Podeli:

Prve spekulacije da se Čarls tajno viđa sa Barbarom Strajsend pojavile su se devedesetih godina, nakon što je na njegov poziv nastupila na humanitarnom događaju i to 1994. godinje.

Ipak, njih dvoje upoznali su se mnogo ranije, a navodno su se sreli 1974. godine na setu filma "Funny Lady". Putevi su im se ukrstili više puta tokom života.

*ALT

"Čarls je kao mladić bio zaljubljen u Barbru Strajsend. Čak je dok je bio na Kembridžu imao njen poster na zidu", svojevremeno je napisao je Kristofer Andersen u knjizi "Igra kruna". On je dodao da su princ i pevačica i glumica navodno imali i tajni sastanak u Los Anđelesu koji je opisao kao "privatna čajanka".

Naravno, ni Čarls ni Barbra nisu komentarisali ove glasine iako se muzička zvezda i oskarovka osvrnula na njih. Ona je tokom jednog koncerta u Londonu pokazala publici svoje fotografije s princem od Velsa s naslovima o njihovoj "aferi" i izjavila:

" Da sam bolje odigrala, mogla sam da budem prva jevrejska princeza".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare