Očevo ime zatvorilo joj je mnoga vrata; "Emili u Parizu" bila je na rubu anoreksije

"'Emili u Parizu' projekat je nešto što sam oduvek htela da radim, odmah sam na početku osetila povezanost sa likom", kaže Lili Kolins.

Nedelja, 09.01.2022.

11:38

Izvor: vecernji.hr

Očevo ime zatvorilo joj je mnoga vrata;
Foto: Profimedia

Podeli:

"Zlobni Francuzi, ljubavne intrige, beretke, kroasani i dizajnerska odeća", tako bi mnogi opisali Netfliksovu seriju "Emili u Parizu" koja je pokorila društvene mreže.

Uprkos epitetu "najgore" ikada, serija je dobila drugu sezonu, kao i nominacije za brojne nagrade među kojima je i ona za najbolju žensku ulogu - Lili Kolins (32), ćerka slavnog britanskog pevača Fila Kolinsa (70).

Osim što tumači glavnu ulogu - Emili i što je producentkinja serije, Lili je priznala da zaista uživa u ovom projektu.

"Od prvoga dana kada sam čula za projekat zaljubila sam se u lik Emili. Delovala mi je kao veoma posebna devojka. Ona je odvažna, smešna, pametna i jako snalažljiva. 'Emili u Parizu' projekat je nešto što sam oduvek htela da radim, odmah sam na početku osetila povezanost sa likom", otkrila je Lili koja se našla na meti kritika nakon nominacije za Zlatni globus.

Mnogi su, takođe, komentarisali da je uspeh postigla na račun slavnog oca.

Lili Kolins rođena je 18. marta 1989. godine u Engleskoj. Nakon razvoda roditelja, seli se sa majkom Džil Tavelman u Los Anđeles, a u to vreme je i odnos sa ocem poprilično stagnirao.

Glumica je u nekoliko navrata otkrila da joj je njeno prezime mnoga vrata otvorilo, ali i zatvorilo.

"Puno puta su me odbili, međutim, to me nije sprečilo da nastavim. Glumila sam u mjuziklima i školskim predstavama, ali nikada se nisam školovala za glumicu. Audicije za filmove i televizijske serije razlikuju se od onih za predstave", ispričala je Lili kojoj su očevi razvodi bili okidač da upadne u začarani vrtlog anoreksije i bulimije.

"Uzrok svih mojih nesigurnosti su nesuglasice s ocem i stres u školi. Intenzivno sam jela nezdravu hranu, a potom bih sve povraćala. Moji psihički problemi doveli su me do fizičkih - počela je da mi opada kosa, nokti su mi se lomili. Čak sam zbog toga i pala u depresiju", priznala je glumica, dodajući da je ovaj period bio težak za nju.

"Želudac me boleo, grlo mi je gorelo, nisam imala redovnu menstruaciju pune dve godine. Život mi je jednostavno bio van moje kontrole. Bila sam prestrašena, mislila sam da su mi sve šanse da jednog dana postanem majka nemoguće", ispričala je Lili, međutim, crni dani su već prošlost, a sada se posvetila karijeri i suprugu, reditelju Čarliju Mekdovelu kome je ove godine rekla sudbonosno "da".

Prelepa glumica svoj privatni život voli da drži dalje od očiju javnosti, a sve zbog lošeg iskustva u vezi sa razvodom svojih roditelja koji je bio medijski popraćen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare