Pokazala kako da na najjednostavniji način promenite enterijer FOTO

Brijen Peni je pokazala kako uz malo novca stan može da izgleda kao da ga je sredio profesionalac.

Utorak, 11.01.2022.

11:57

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Na svom profilu na Instagramu stilistkinja Brijen iz Kanade često deli fotografije svog doma. Smatra da su svetle boje, jastuci i dosta sobnog cveća ključni za dobar izgled svakog enterijera:

"Tek kad počnete da birate boje za zidove, shvatite koliko nijansi bež ili roze postoje u farbarama. Moje iskustvo mi je pokazalo da ne smem da se brzo odlučim, već ponesem uzorke kući, zalepim ih na zid i sačekam nekoliko dana pa tek onda izaberem", rekla je.

Ona je ljubiteljka boho i romantičnog stila, pa je objasnila kako je ona kombinovala boje:

"Volim tople, zemljane tonove, pomešane sa modernim dizajnom. Boja karamela, senfa, nežna roze i boja slonovače čine savršenu kombinaciju boja", rekla je.

Bitan momenat su joj i jastučići, kao i sobno cveće:

"Jednostavan i pristupačan način da osvežite svaki prostor? To su nove boje i jastuci! Novi sloj boje može učiniti čudo u svakom prostoru. Takođe, volim tapete i zidne nalepnice. A što se tiče jastuka, postoji toliko lepih opcija, a ovo je jednostavan način da ažurirate svoju posteljinu ili životni prostor", pričala je za "Origin magazine".

U nastavku pogledajte kako je ona primenila ove ideje. Sigurni smo da ćete dobiti inspiraciju za uređenje svog doma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare