Jedanaest najjačih ljubavnih kombinacija prema horoskopu

Veza Škorpije i Raka je prožeta snažnim emocijama i strašću. Devica i Bik se godinama jako vezuju, pa se razumeju čak i kada ne izgovore ni jednu reč.

Četvrtak, 13.01.2022.

14:40

Izvor: atma

Jedanaest najjačih ljubavnih kombinacija prema horoskopu
Foto: NDAB Creativity/Shutterstock

Podeli:


1. Ovan i Vodolija


Njihova veza je prepuna avanture, vole dinamičan i zanimljiv način života. Oboje imaju izražen avanturistički duh pa njihov odnos može biti vrlo uzbudljiv. Uvek su raspoloženi za akciju i vrlo otvoreni da isprobaju sve i svašta. Veza ova dva znaka često je jaka. Oni vole i žele da budu zajedno, ali imaju razumevanja i kad jedna strana želi da uradi nešto sama - upravo zato ova kombinacija u ljubavi dugo traje.

2. Bik i Rak

U ovoj vezi partneri dobro razumeju jedno drugo. Ova dva znaka mogu snažno da se povežu, i telesno i emocionalno i duhovno. Veza Bika i Raka s vremenom postaje sve snažnija.

3. Rak i Ribe


Radi se o dva vodena znaka kojima je kosmička povezanost izraženija nego kod drugih znakova. Oni su u stanju kao par fantastično da se snađu u svakakvim situacijama. Kroz godine u vezi se jako dobro upoznaju i ponosni su na to. Osim toga, kao par su vrlo zabavni pa mnogi priželjkuju da se nađu u njihovom društvu, prenosi Atma.

4. Lav i Strelac

Ovo su dva vrlo strastvena znaka pa je i njihov odnos takav. Oboje vole da uživaju u ljubavi i životu punom parom. Međusobno se podupiru i jedno drugom služe kao inspiracija za rast i boljitak. Osom toga, spremni su da odvoje vreme kako bi pomogli dragim ljudima.

5. Devica i Bik

Devica i Bik se neverovatno dobro slažu i prilagođavaju jedno drugome. Oboje su zemljani znakovi, pošteni, iskreni i ozbiljni. Vole da žive mirno i ležerno. Kroz godine se snažno povežu i razemiju čak i kad niko ništa ne govori.

6. Vaga i Blizanci


Ova dva znaka komuniciraju međusobno na sve moguće načine, ne samo verbalno, a temelj njihove veze leži na jakoj intelektualnoj povezanosti. Osim toga, skloni su duhovnim stvarima što katkad njihovu ljubav odvodi na neku višu dimenziju. Kao partneri poštuju jedno drugo, uživaju zajedno u skladnom i mirnom životu, a pritom se rado druže s drugim ljudima.

7. Škorpija i Rak

Veza ova dva znaka uglavnom je prožeta snažnim emocijama i strašću. Kad se jednom među njima rasplamsa ljubav, ostaju dugo zajedno, verni su jedno drugome i brižni. Imaju slične moralne vrednosti što je još jedan veliki plus u njihovoj vezi.

8. Strelac i Ovan


U ovoj kombinaciji seradi o vezi koja je prožeta intenzivnom strašću. Povezuje ih jaka energija iz koje se gradi čvrst odnos. I Ovan i Strelac imaju pomalo divlji karakter i prepuni su entuzijazma pa ljudi vole da budu u njihovom društvu, a njima to odgovara.

9. Jarac i Bik


Ovi znakovi se snažno privlače, poput magneta i komada metala. Astrolozi ovu kombinaciju često nazivaju "pravim primerom srodnih duša". Njihova veza je jaka, dugotrajna, prožeta divljenjem i poštovanjem. Oboje sanjare o beskrajnoj ljubavi i teže tome.

10. Vodolija i Blizanci

Ovde se radi o pripadnicima horoskopa koji su se u stanju da se duboko psihološki povežu u ljubavnoj vezi. Oni kao da telepatski komuniciraju jedno s drugim, kao da jedno drugom čitaju misli i znaju šta je to što drugoj strana treba. Njihov odnos drugima može da deluje pomalo mistično.

11. Ribe i Škorpija


U ovoj kombinaciji radi se o izuzetno intuitivnom ljubavnom paru snažno povezanom na intelektualnom nivou. Oni žele da maksimalno upoznaju dušu svojeg partnera. Osim toga, vrlo su romantični, strastveni i jako se međusobno poštuju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.