Jelenu Dokić slomio raskid: "Ne mogu da ustanem iz kreveta"

Bivša teniserka Jelena Dokić i njen dugogodišnji partner Tin Bikić više nisu zajedno, objavila je upravo ona na svom Instagram profilu.

Subota, 15.01.2022.

11:19

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Pre nekoliko sedmica povukla iz javnosti objavom na društvenim mrežama i tada je bilo spekulacija šta joj se dogodilo. Sada je odlučila da razreši dilemu i na profilu napisala.:

"Posle skoro 19 godina, Tin i ja smo odlučili da se razdvojimo. Ponekad se takve stvari dešavaju, ljudi se prosto raziđu. Molim vas da se uzdržite od loših komentara o nama i naših 18 i po godina koje smo proveli zajedno. Negativni komentari nikome ne pomažu, posebno ne meni. Lagala bih kad bih rekla da sam dobro, ali ću dati sve od sebe da zacelim svoje rane i da se oporavim i da procesuiram ovaj bol i traumu i ako ništa drugo, umreću pokušavajući. Dala sam ovoj vezi sve, svoje srce i dušu, toliko sam se borila do kraja, ali na kraju nije bilo dovoljno, ali se nadam da me još uvek čeka sreća i ljubav negde tamo. Ovo je teško, boli me, povređena sam, izgubljena i trenutno je sve u tome, da ustanem iz kreveta ujutru. Moraću ponovo da naučim da hodam, pre nego što budem mogla ponovo da trčim, kada je u pitanju ljubav i sreća, ali daću sve od sebe ovom procesu izlečenja. Borac sam i boriću se do kraja. Moja snaga volje da idem dalje i živim ponovo će biti na ispitu, ali sam to prošla i ranije, pa se nadam da ću opet uspeti. Poštujte moju privatnost, za sada neću davati više komentara. Tinu želim sve najbolje i nadam se da će pronaći ono što traži. Hvala mojoj porodici i svim onim koji su mi uputili telefonski poziv. Vaša dobrota mi mnogo znači. Volim vas sve i vratiću se nadam se jača i na mnogo bolje mestu", napisala je Jelena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.