Trke automobila su njen životni poziv i uživa u tome: "Želim da inspirišem druge žene" FOTO

Lindsi Bruer (24) je mlada devojka koja je javnost iznenadila svojim izborom trkačke karijere. Iako je navikla da se pred publikom pojavljuje u kombinezonu, ona, ipak rado nosi i provokativne bikinije.

Ponedeljak, 17.01.2022.

08:18

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Tako je nedavno fotografisana na jednoj plaži u Majamiju kako provodi slobodno vreme sa svojim prijateljima.

Tom prilikom nosila je dvodelni žuti bikini koji ističe njenu fit figuru, a paparaci su njene momente uživanja beležili tokom celog boravka na plaži.

*ALT

Inače, ova 24-godišnja devojka počela je da se trka sa 11 godina, a kako je rekla u jednom intervjuu za strane medije, sve je počelo kada ju je njen otac odveo na rođendansku zabavu kod prijatelja. Ovaj događaj je na kraju bio i Lindsin prvi korak ka kartingu.

"Bilo je to na nekoj vrsti karting staze, gde svi idu radi zabave. Trkala sam se sa drugom decom na zabavi, ali kada sam videla da sam dosta bolja od njih, rekla sam tati: 'Stvarno želim da učestvujem u trkama"', ispričala je ona.

Lindsi kaže da je u trkama automobila pronašla svoj životni poziv i nada se da će svojim primerom inspirisati druge mlade žene i devojke da se oprobaju u ovom "muškom" sportu.

"Volim da vidim žene u ovom sportu. Što više devojaka vidite kako ulaze u trkačke automobile, to će više postati norma."

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare