Prva slika nakon najave razvoda: Džejsona Momou niko nije prepoznao FOTO

Par dana od kada je najavio razvod, Momoa je uslikan ispred prodavnice.

Sreda, 19.01.2022.

10:38

Izvor: B92

Prva slika nakon najave razvoda: Džejsona Momou niko nije prepoznao FOTO
Foto: Roman Samborskyi/Shutterstock

Podeli:

Fotografi su ga uslikali ispred jedne prodavnice u Los Anđelesu s kartonskom kutijom u ruci. Na sebi je imao crnu odevnu kombinaciju i kapu. U prvi plan došla je njegova ruka bez prstena.

Podsetimo, holivudski glumci Džejson Momoa i Lisa Bone najavili su da se razvode posle 4 godine braka, pre čega su 12 godina bili u romantičnoj vezi:

"Svi smo osetili pritisak i promene u ovim teškim vremenima. Revolucija se dešava i naša porodica nije izuzeta od seizmičkih potresa koji se dešavaju", naveo je par.

Takođe, mediji su pisali da se par razilazi navodno zbog glumice Amber Herd. Naime, kruže glasine da je Džejson Momoa ušao u vezu sa koleginicom iz filma "Aquaman". Argumenti onih koji stoje iza te teorije je da je i Džoni Dep raskinuo svoju vezu nakon saradnje sa Amber, a svojevremeno se i pisalo o tome da je Lisa bila ljubomorna zbog toga što Amber flertuje sa Džejsonom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.