Učinila sve da se uvuče u haljinu Merilin Monro: "Morala sam da smršam više od sedam kilograma" FOTO

Istorijska haljina čuvene plavuše Holivuda bila je odgovor Kim Kardašijan na ovogodišnju temu Met gale "Pozlaćeno doba".

Utorak, 03.05.2022.

08:36

Izvor: B92

Učinila sve da se uvuče u haljinu Merilin Monro:
Foto: Profimedia

Podeli:

Kim je došla u upratnji svog dečka Pita Dejvidsona, a šetala je crvenim tepihom u svetlucavoj haljini koju je Merilin Monro nosila 19. maja 1962. godine na proslavi 45. rođendana tadašnjeg američkog predsednika Džona F. Kenedija.

Najluđe kreacije koje su obeležile ovogodišnju Met galu FOTO

Kim je izjavila da nije bilo lako ući u ovu haljinu: "Ovo je haljina Merilin Monro. Stara je 60 godina. Imala sam ideju da je obučem i probam. Došli su naoružani stražari sa rukavicama. Probala sam je i nije mi odgovarala. Morala sam da smršam više od sedam kilograma. Bila sam odlučna da je obučem", rekla je.

Pored nje, zvezda ovogodšnje prestižne modne manifestacije bila je i glumica i domaćica večeri Blejk Lajvi, koja je blistala u raskošnoj haljini sa dugim šlepom koju je izradila modna kuća Versače.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare