"Zločin iz mržnje prema modi": Haljine voditeljke Evrovizije su izazvale šok na mrežama FOTO

Domaćini ovogodišnje pesme Evrovizije u Torinu – Alesandro Katelan, italijanska pevačica Laura Pauzini i Mika do samog kraja pratili su takmičare prve polufinalne večeri. Snažan utisak na nas ostavio je stil italijanske pevačice Laure Pauzini.

Sreda, 11.05.2022.

09:26

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Ona je u toku prve noći Evrovizije promenila tri haljine modnog dizajnera Pjer-Paola Pičolija koji je kreativni direktor modne kuće Valentino. Kako je Pičoli istakao za italijanski Vog, sve tri kreacije pravljene su za Lauru i svaka na svoj način oslikava njen duh.

Evrovizija 2022. - izabrani prvi finalisti; Mia Dimšić "žrtva interesa"; Albanija i Hrvatska ispale

"Svidela mi se ta sveta ideja. To je omaž renesansi i Laurinom hedonističkom duhu", opisao je modni dizajner svoje toalete, ali i Lauru.

Saru Jo uporedili sa albanskom predstavnicom FOTO

Iako je u pitanju visoka moda kuće Valentino, čiji se sveti putevi stvaranja ne preispituju, ne možemo, a da ne primetimo da je nešto u Laurinom sinoćnjem izgledu bilo diskutabilno. Prvenstveno bi trebalo napomenuti da sve tri kreacije imaju zajednički činilac jarkoružičastu boju. Iste su boje, ali različite po kroju. Treća haljina ostavila je najjači utisak, a to su primetili i korisnici društvenih mreža koji su brže-bolje počeli da komentarišu.

"Ovo je zločin iz mržnje prema modi"...

"Razdvojeni na rođenju", glasio je drugi komentar uz fotografiju lika iz crtanog filma.

"Garderoba Laure Pauzini", još jednom korisniku se nije dopala odevna kombinacija.

Osim voditeljke, i neki od takmičara pesme Evrovizije odlučili su se za pink kombinaciju. Tako je predstavnica Hrvatske obukla dugu roze haljinu koja otkriva jednu nogu, a prekriva drugu. Svoj izgled upotpunila je crnim, dubokim čizmama koje prave kontrast njenoj svedenoj haljini.

"Pravda za Ronelu" – Albanija nije prošla u finale, fanovi besni, viču: "Krađa"

Sa druge strane imali smo i nežnije varijante roze boje koje su primamljivije za oči. Tako je predstavnica Albanije za svoj nastup nosila bebi roze odevnu kombinaciju sa srebrnim donjim delom.

Hrvatska predstavnica napravila metež na ulicama Torina – svi okupljeni snimali Miju VIDEO

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.