Manekenka šokirala priznanjem: Evo zašto deci plaćam da odu iz kuće

Zvezda britanskog šou-programa "Dancing on Ice", 50-godišnja manekenka i TV ličnost Kapris Bure otkrila je za The Sun da često zna da pošalje decu van kuće kako bi mogla da uživa u seksu sa suprugom Tajem Komfortom.

Subota, 14.05.2022.

09:42

Izvor: B92

Manekenka šokirala priznanjem: Evo zašto deci plaćam da odu iz kuće
Foto: Profimedia

Podeli:

Otkrila je da deci daje novac i kaže im da ne dolaze kući minimum sat vremena.

Kapris i Taj imaju 8-godišnje sinove Džeta i Džeksa, a venčali su se 2019. godine. Kapris se takođe setila izjave engleske glumice Helen Flanagan o tome kako sedam godina nije spavala u istom krevetu sa svojim verenikom Skotom Sinklerom jer voli da se mazi sa svojom decom, pa ju je nazvala "ubicom ljubavne veze". Kapris smatra da bi parovi trebalo da imaju vreme za sebe i insistira na tome da "seks održava vezu jakom".

"Ja sam nekoliko puta nedeljno rekla svojim sinovima: 'U redu, mama i tata će sada razmenjivati poljupce! Neka nas niko ne dira sledećih sat vremena' i dečaci bi znali o čemu se radi. Imali smo čak i fazu u kojoj bismo im platili za to da nas ne ometaju. Dali bismo im nekoliko funti i rekli da se izgube. Bili su srećni jer bi dobili novac za slatkiše", rekla je Kapris.

Takođe je iznela svoje mišljenje da bi žene trebalo redovno da spavaju sa svojim muževima - jer im to ionako oduzme samo pet do deset minuta.

"Ne smete reći da ste umorne ili da vas boli glava, ne! Žrtvujte se, to vam je ionako pet do deset minuta posla", kaže Kapris koja je krasila oko 250 naslovnih strana brojnih magazina, uključujući Vog, GQ i Kosmopolitan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare