Nije u raskošnoj haljini, ali je raspametila Kan: Glumica opet ruši pravila na crvenom tepihu FOTO

Naravno, ništa bez njenog čuvenog osmeha.

Subota, 21.05.2022.

10:33

Izvor: B92

Nije u raskošnoj haljini, ali je raspametila Kan: Glumica opet ruši pravila na crvenom tepihu FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

I dok su druge zvezde defilovale u raskošnim haljinama na crvenom tepihu, Džulija Robert je ovogodišnju Festival u Kanu obeležila neočekivanim modnim izborima.

Naime, do sada na "Zgodna žena" se pojavila na premijeri filma Armageddon Time i na Trophee Chopard žurci. Za obe prilike izabrala je all black izdanja.

Na premijeri, Džulija se odlučila za svedenu crnu kombinaciju, sako i pantalone. I malo je reći, stoji joj savršeno. A kako bi razbila crno, ona je ponela skupocenu ogrlicu oko vrata, izrađenu od najfinijih dijamanata i crne sandale sa visokom potpeticom.

Za ekskluzivnu žurku izabrala je suknju od tila i sako, ali je je i ovde skupoceni broš dolazio do izražaja.

Podsetimo, Džulija je pre šest godina bila glavna tema Filmskog festivala u Kanu, kada se nasred crvenog tepiha izula i prošetala potpuno bosonoga:

"Puno toga se događalo od mojih zglobova prema gore. Nemojmo zaboraviti sve to. Puno vremena i truda uloženo je u ono iznad zglobova. Želim da ostane zabeleženo – izgledala sam lepo sinoć", rekla je tada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.