Za par sekundi do bujnijih grudi - bacite grudnjake, jer vam uz ovaj trik neće trebati VIDEO

Vreme majica sa bretelama, ali i haljina se polako bliži. Međutim, veliki problem su, upravo, grudnjaci koji baš i ne idu uz njihove svilenkaste materijale, a grudi mogu da izgledaju čudno i neskladno.

Nedelja, 29.05.2022.

10:11

Izvor: Super žena

Za par sekundi do bujnijih grudi - bacite grudnjake, jer vam uz ovaj trik neće trebati VIDEO
Foto: ssuaphotos/Shutterstock

Podeli:

Jedna korisnica TikToka suočila se sa tim problemom, pa je odlučila da nađe rešenje - i našla ga je! Njene grudi su zahvaljujući ovom triku bile podignute, bez grudnjaka, bile su čvršće i imale su oblik.

Letnje haljine koje ćemo nositi od 9 do 17h FOTO

"Samo uzmite ovakvu gumicu i njom spojite bretele pozadi", objašnila je Džes koja je prethodno pokazala opuštene grudi pre trika. Takođe, ona je objasnila i kako da vežete gumicu.

Naše pevačice sijaju kao zlato, a njihov nakit će biti hit leta FOTO

Komentari iznenađenih, ali i oduševljenih devojaka samo su se ređali, a mnoge su bile saglasne da im je trik bio od koristi.

"Šta je ovo, dođavola?" - saradnja između dva najmoćnija brenda razočarala mnoge FOTO/VIDEO

"Ovaj trik mi je spasio život. Ne samo meni, već svim ženama sa velikim i opuštenim grudima", "Wow, moje grudi sada izgledaju kao da imam silikone", "Zašto za ovo nisam saznala pre", "Pored gumice, može da se koristi i ukosnica. Isti posao radi"...

@midsizefashioninspo

I literally use this all the time but I’ve never seen anyone talk about it 🤷🏼‍♀️

♬ original sound - Midsizefashioninspo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare