Mikro francuski manikir – nova popularna verzija čuvenog trenda iz devedesetih

Francuski manikir je klasik u svetu lepote čija popularnost ne jenjava godinama, pa čak i decenijama. On je diskretan, a noktima pruža elegantan i uredan izgled, tako da oni uvek deluju negovano.

Nedelja, 19.06.2022.

13:21

Izvor: B92

Mikro francuski manikir – nova popularna verzija čuvenog trenda iz devedesetih
Foto: Studio Luckyshutterstock

Podeli:

Ipak, u vreme društvenih mreža, kada se svakodnevno javljaju brojni novi trendovi, i klasičan francuski manikir pretrpeo je malu modifikaciju.

U pitanju je moderna izmena ove vrste ulepšavanja noktiju koja je još svedenija od originalnog francuskog manikira, jer umesto klasičnog belog dela koji uokviruje nokat sa gornje strane, sada je tu vrlo tanka nit u beloj boji ili nekoj drugoj boji, koja može biti dodatno ukrašena nekim radom, šljokicama ili cirkonima.

Šta je mikro francuski manikir?

Minijaturni francuski manikir je odličan za kratke, zaobljene nokte. Važno je da se linija povuče vrlo tanko da bi vrhovi noktiju bili obojeni i da bi se postigao željeni efekat.

Iako u obzir mogu da dođu razne boje, varijacije na temu svetlih neonskih ili metalik nijansi posebno su pogodne za leto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.