U potrazi za ljubavlju? Evo šta svaki horoskopski znak treba da uradi po tom pitanju

Ljubav se ne pronalazi onda kada smo mi namerili, niti je moguće siliti je. Ipak, postoje određene greške koje svi pravimo, koje mogu dovesti do toga da nam ona, iako na dohvat ruku, ipak izmakne

Četvrtak, 23.06.2022.

11:38

Izvor: wannabemagazine

U potrazi za ljubavlju? Evo šta svaki horoskopski znak treba da uradi po tom pitanju
Foto: 4 PM production/shutterstock

Podeli:

Ovan

Morate da usporite i date sebi vremena. Ništa ne može da se stvori preko noći, a isto važi i kada je ljubav u pitanju. Sve biste želeli odmah i sada, ali znate i sami da dobre stvari vredi čekati. Opustite se, budite spontani i dozvolite ljubavi da polako ušeta u vaš život i da se postepeno razvija i jača. Zaista ne morate da već posle prvog poljupca isplanirate venčanje i imena vaše dece.

Bik

Opustite se i shvatite da ne možete sve držati pod kontrolom. Čim se u vašem životu pojavi neko nov, vi odmah počinjete da brinete da li će sve biti u redu, da li će veza trajati i da li postoji nešto što može da pođe po zlu i to sa vaše strane. Zapravo, ne samo da ste zabrinuti već postajete opsednuti i pravi “control freak”. Zato samo prestanite! Opustite se i prepustite osećanjima bez negativnih misli i predskazanja!

Blizanci

Budite iskreni u pogledu toga šta osećate i kako se osećate. Jedan od većih problema kod vas u pogledu veza je taj što vam je teško da se skrasite i nekome 100% posvetite i toga bi trebalo da budete svesni. Prihvatite svoju narav i činjenicu da će se ljubav desiti kada se desi. A dok ne pronađete osobu kraj koje ćete se skrasiti, ne padajte u očaj i prihvatite svoja osećanja – da jednostavno ne želite vezu. Ne idite protiv sebe!

Rak

Uvek kažite šta mislite. Dok ste vi spremni da uvek brinete o drugima i da za njih uradite šta god, imate problem da kažete šta je vama potrebno od njih. U vezi, ali i generalno, odnosi su obostrani i ako vi nešto činite za nekoga, taj neko bi isto trebalo da čini za vas. Ipak, to se neće desiti ako ti ćutite, zato se otvorite i iskreno govorite o svojim osećanjima i potrebama. Svima će biti lakše!

Lav

Naučite da slušate. Sa obzirom na to da ste jaki i samostalni, lako vam je da bacite senku na svog partnera i da zanemarite njegove želje i potrebe. Korak unazad i zaboravite na ono što vi mislite da partner misli – pitajte ga i saslušajte ga, pažljivo. Kada shvatite šta mu je potrebno, upotrebite svu svoju snagu da mu pomognete i ispunite njegove želje i očekivanja. Osim toga, ponekad zaista možete da dopustite svom partneru da on bude glavni, ništa vam se neće desiti.

Devica

Prestanite da budete “overthinker”! Sve će biti kako bi trebalo da bude, zato bi zaista trebalo da prestanete da se preznojavate oko svake sitnice. Kada se opustite i čak napustite svoju zonu komfora, ljubav će doći, a na vama je da je svom silinom prigrlite i prepustite joj se. Budite opušteni i slušajte svoju intuiciju, jer će vas ona uvek voditi do pravog rešenja i sigurnog puta.

Vaga

Stavite sebe na prvo mesto. U ljubavi imate problem sa tim da uvek sve podređujete partneru i da zaboravljate na svoje želje i potrebe. Niko ne bi trebalo da bude dominantan u vezi već bi oboje trebalo da budete jednaki. Ne plašite se da se borite za sebe i da ponekad budete i pomalo sebični. Zaslužujete da vam u vezi bude dobro i da budete u potpunosti zadovoljni.

Škorpija

Budite svoji. Na početku veze često želite da ostavite dobar utisak pa se malo i pretvarate, ali znate da bi kad-tad trebalo da pokažete svoje pravo lice. Zato jednostavno to uradite odmah! Možda mislite da malo pretvaranja i belih laži nikoga ne može da ubije, ali zapamtite da bi veza trebale da se zasniva na potpunoj iskrenosti i poverenju, zato ne prihvatajte ništa manje. Odnosno, ponašajte se u skladu sa ovim!

Strelac

Nemojte da se skrasite ako to ne osećate. Nema ničeg lošeg u tome što ste nemirne prirode, željni avantura i novih uzbuđenja. Ne osećajte se krivim ukoliko još uvek ne želite ništa ozbiljno. Ukoliko ne osećate da bi trebalo da se smirite i ozvaničite svoju ljubav, to samo znači da još uvek niste upoznali pravu osobu. Samo polako.

Jarac

Prepustite se osećanjima. Znamo da volite da sve držite pod kontrolom i da isplanirate svaki korak ali u ljubavi to jednostavno ne postoji. Ili se prepustite ili ne. A vi bi trebalo da se prepustite. Opustite se, zabavite se, prepustite se osećanjima i osetite kako vas ljubav polako obuzima, a vi ne možete ništa protiv toga. Divan osećaj!

Vodolija

Naučite da verujete svom partneru i naučite da se oslonite na njega s vremena na vreme. Da, vi jeste jaki i samostalni, ali čak je i takvim osobama ponekad potrebna podrška i u tome nema ničeg lošeg. To što ćete u vezi sve deliti sa partnerom i u njemu videti svoj oslonac ne umanjuje vašu vrednost i snagu, zato jednostavno dozvolite sebi trenutke slabosti, pa čak i razmaženosti. Ali samo ponekad.

Ribe

Sve sukobe bi trebalo da rešavate zajedno sa partnerom. Vi volite mir i uvek izbegavate sukobe, ali čak i u najvećoj ljubavi se nesuglasice dešavaju, ništa strašno. Bitno je da eventualne probleme ne gurate pod tepih da bi izbegli svađu, već da normalno i otvoreno porazgovarate sa partnerom. Zapamtite da vezu čine i lepe i manje lepe stvari, ali da nakon svake kiše dođe duga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare