Kako imati odličan seks kad napolju "gori"

Ovih dana ne možemo da dođemo sebi zbog visokih temeratura, ali to ne mora odmah da znači da ćemo tako lako da odustanemo od seksa. Terapeutkinja za seks i odnose podelila je par saveta po tom pitanju...

Subota, 02.07.2022.

14:07

Izvor: superžena

Kako imati odličan seks kad napolju
Foto: LightField Studios/shutterstock

Podeli:

"Ako ste u situaciji da želite da imate vrući seks na ovakvoj vrućini, a nemate klimu ili se pokvarila, postoje načini da se to dogodi", tvrdi doktorka Megan Fleming, terapeutkinja za seks i odnose.

Za Refinery29 Megan dala je par korisnih saveta: "Generalno mislim da seks i voda nisu tako idealni kao što izgleda u filmovima. Ali, ako u blizini imate jezero, bazen ili tuš, kadu - to je zaista lak način da se rashladite tokom seksa", kaže.

Takođe, doktorka ima i konkretne predloge: "U misionarskoj pozi u suštini ležite jedno na drugom i to će stvoriti mnogo telesne toplote, zato je vreme za doggy style ili obrnutu kaubojku".

Megan smatra da je pravo vreme da u krevet "uvedete" led: "U slučaju seksa po vrućini, to može biti fantastičan način da seks bude zabavniji i prijatniji. Zato uzmite malo leda iz svog zamrzivača i pokušajte. Takođe, ako koristite seksualne igračke, možete ih staviti malo u frižider. Samo se uverite da igračka nije previše hladna pre nego što zalepite zamrznuti metal ili staklo u telo vašeg partnera".

Ako vam je klima u stanu pokvarena, ona možda da promenite lokaciju: "Seks u kolima može da bude veoma zabavan", kaže.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.