Oblači se tako da joj bude udobno: Nikol Kidman šokirala novim izgledom FOTO

Na reviji modnog brenda Balensijaga u Parizu u okviru Nedelje mode pojavila se i čuvena glumica koja je sve prisutne bacila u drugi plan.

Sreda, 06.07.2022.

08:58

Izvor: B92

Oblači se tako da joj bude udobno: Nikol Kidman šokirala novim izgledom FOTO
Foto: Profimedia/Da Silva-Perusseau

Podeli:

Nikol Kidman (55) godinama oduševljava modni svet svojim stilskim umećima i njena izdanja su često ocenjena čistom desetkom. Važi za odmerenu i elegantnu, ali tamo gde treba zna da se upusti u veoma rizične kombinacije.

Na reviji spomenutog brenda pojavila se u širokim farmericama, uskom crnom bodiju, sa naglašenim naočarima, ovim pomalo bizarnim detaljem koji je u potunosti dominirao izgledom.

Jednom prilikom za Harpers bazar glumica je otkrila da se oblači tako da joj bude udobno i da godinama nije menjala stil.

"Nemam osećaj šta je moderno, a šta nije, samo znam šta mi se sviđa da nosim", objasnila je Nikol, koja je više puta proglašavana za najbolje obučenu slavnu ličnost.

"Ne verujem u to da nešto može da bude moderno ili van mode. Ne volim da se okrećem kako vetar duva. Držim se onoga što je moje."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare