Ćerka Merime Njegomir u drugom stanju; pokazala je stomačić FOTO

Samo jednom fotografijom uspela je da rasplače svoje pratioce na Instagramu.

Utorak, 19.07.2022.

13:19

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Ćerka naše dive narodne muzike Merime Njegomir Jelena Njegomir nedavnom objavom na spomenutoj društvenoj mreži potvrdila je da je u drugom stanju. Emotivnom porukom koja se zalaže za prihvatanje sopstvenog tela, Jelena je, takođe, i otkrila da je trudna.

"Danas sam se pogledala u ogledalo i ispustila po suzu za svaki put kad sam kritikovala svoje telo. Kad sam ga mučila terorom savršenstva. Kada ga nisam obožavala. Danas sam zaplakala za sve nas što u savršenom tražimo manu. Za svaki udah u kom nismo svesne kako smo božanstvene. Od Boga stvorene. Danas sam od zahvalnosti zaplakala za sve što moje telo radi za mene, uprkos mom trudu da ga menjam. Da ga vređam. Setila sam se. Ljubila sam grudi koje dišu, srce koje kuca, ruke koje grle, noge što koračaju i um koji me vodi gde god poželim, mazila svoju kosu-glasnika mog trpljenja. Žao mi je za svaki dan kada sam to zaboravila", napisala je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.