Ovo su izrazito ljubomorni horoskopski znakovi

Prema astrologiji postoje četiri horoskopska znaka koja se bore s ljubomorom, kako u ljubavnim odnosima tako i na poslu i prijateljstvu.

Ponedeljak, 01.08.2022.

11:52

Izvor: Yahoo News/jutarnji

Ovo su izrazito ljubomorni horoskopski znakovi
Foto: Volodymyr TVERDOKHLIB/shutterstock

Podeli:

Ovan

Ovan je nestrpljiv horoskopski znak, a njegova ljubomora nastaje upravo iz nestrpljenja u ostvarivanju svojih ciljeva i snova. Oni se često osećaju kao da neprestano pokušavaju da stignu druge. Međutim, oni su vođe i izrazito takmičarskog duha, stoga su i ljubomorni na osobe koje napreduju brže nego oni. Umesto da svoju nemirnu energiju usmere na ono što su drugi postigli, savet je da preusmerite na vredniji cilj. Pronađite uzrok koji pali vašu unutarnju moć.

Rak

Ispunjeni njihovim dubokim odnosima, vodeni znakovi strahuju od svega što preti tim vezama. Ispod njihova hladnog oklopa nalaze se neverovatno osetljivi pojedinci kojima druge opasnosti lako prete. Oni žude za sigurnošću i stabilnošću, pa pomoću ljubomore pokušavaju da održe drage osobe blizu. Iako ste u iskušenju da zadrže sve svoje strahove i nesigurnosti unutra, bolje je pustiti te emocije da teku. Zato, umesto da se osećate nesigurno, upotrebite srce kako biste svojim bližnjima rekli koliko ih cenite.

Lav


Lavovi uspevaju kad "svetlucaju" u središtu pažnje i nisu baš oduševljeni kad ih neko izgura iza pozornice kako bi preuzeli vodstvo. Ako se Lavovi mogu da izraze i osećaju cenjenima, manje su skloni ljubomori, ali kad im nedostaje pažnja, teško podnose kada drugi dobijaju komplimente.

Škorpija

Ljubomora proizlazi iz Škorpijine paranoje. Vi ste jedan od najkreativnijih znakova u Zodijaku, ali ovu biste viziju mogli da koristite za izmišljanje scenarija koji se zapravo ne događaju. Umesto da zamislite najgori mogući scenario, zašto ne biste dobro iskoristili svoju živopisnu maštu? Zamislite stvari koje se događaju u vašu korist. Ako niko od nas zapravo ne može da kontroliše šta se događa, zašto ne pretpostaviti najbolje?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.