Džastin i Hejli Biber: U krevetu mu brani jednu stvar, a ova Kardašijanka ne sme da im se približi

Kanadski pevač Džastin Biber i manekenka Hejli Biber venčali su se 2018. godine. Zajedno podržavaju jedno drugo, često su zajedno iako pevač putuje širom sveta, a tu su uvek jedno za drugo.

Sreda, 03.08.2022.

13:35

Izvor: B92

Džastin i Hejli Biber: U krevetu mu brani jednu stvar, a ova Kardašijanka ne sme da im se približi
Foto: Profimedia

Podeli:

Iako je Hejli priznala da je bilo poteškoća u braku i da je u jednom trenutku malo falilo da se razvedu, ali taj period je iza njih.

Biberovi imaju u braku pravila za koja mnogi misle da su ono što im je održalo odnos.

Nema seksa pre braka


Par se ubrzo nakon što je stupio u vezu venčao i to je bio šok u zabavljačkoj industriji. Dogovor je bio da neće imati polne odnose dok se ne venčaju, pa su se zato to i učinili.

Džastin je bio u celibatu godinu i po dana pre nego što je oženio Hejli kako bi se osećao bliže Bogu - uostalom, i Džastin i Hejli su prisustvovali službama u crkvi Hillsong mnogo pre nego što se Džastin obavezao da će se suzdržavati od seksa.

Pre nego što je praktikovao apstinenciju, Džastin je priznao da ima 'opravdan problem sa polnim odnosima'.

Prošlost


Šta je to prošlost? Kada se svađaju ili raspravljaju, ne smeju da spominju bivše. "Ne pokušavamo da zadiremo u prošlost jer mislim da to nije pošteno i nikad mi se to nije sviđalo. Ne moraš da me podsećaš. Ne upiremo prstom", rekla je Hejli jednom prilikom.

Bez mobilnih u krevetu

Manekenka je rekla da pokušava "više da čita nego da telefonira u krevetu": " Imamo pravilo: bez telefona u krevetu osim ako nije preko potrebno".

Prijatelji


Bez njih ništa. Hejli je dobra sa sestrama Hadid, kao i sa Kendel Džener, a Džastin se druži sa fotografom Rajanom Batlerom i znaju se od njegove sedme godine.

Minimum ma mrežama


Društvene mreže su limitirane i manekenka je izjavila: "Teško je fokusirati se na svoje dobro i mentalno zdravlje kada svaki put kad otvorite Instagram neko uništava vaš posao, ili vašu vezu ili bilo koju stvar u vašem životu koja je pozitivna".

Bez Kortni Kardašijan Barker


Godine 2016. Džastin i Kortni podstakli su glasine o vezi nakon što su viđeni u noćnom klubu u LA-u. Međutim, glasine su nestale kada su se Hejli i Džastin ponovo zbližili. Jednom je osoba bliska Hejjli komentarisala glasine o njihovoj prisnosti. 'Hejli ima sve razloge da se oseća ugroženo. Sada kada je Kortni slobodna, ponovo bi krenula za Džastinom', rekao je izvor za američke medije.

Zdrav život

Iako sebi dozvoljavaju "pica veče", par je okrenut vežbanju i kuvanju, a na meniju su im često voće, povrće i riba.

O proširenju porodice


"Uvek smo govorili o tome da želimo da budemo u braku i da budemo mladi, da imaju mladu porodicu i malu decu', otkrila je Hejli u dokumentarcu iz 2021. godine, 'Justin Bieber: Naš svet'."

"Videćemo", rekla je tada Hejli, dok joj je Džastin odgovorio - "Od tebe zavisi, dušo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.