Italijan iz filma "365 dana" bacio oko na zgodnu Hrvaticu FOTO

Glumac i model Mikele Morone (29), za kojim su žene potpuno poludele nakon uloge u filmu "365 dana", bacio je oko na Zagrepčanku, prenose tamnošnji mediji.

Nedelja, 07.08.2022.

10:34

Izvor: B92

Italijan iz filma
Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Podeli:

Film je, iako od strane kritičara nazvan trešom, postao ekstremno popularan i prava senzacija, a Mikele tiha patnja skoro svake žene.

Kako prenosi 24.hr njemu je za oko zapao stori Manele Stanić na kojem šeta u izazovnoj haljini. Manuela je to podelila sa svojim pratitiocima, i otkrila da je nakon toga dobila hrpu poruka na koje još nije stigla da odgovori.

"Gledala sam njegove filmove i znam njegove pesme. Pa, zgodan je, ima neku harizmu, ali mislim da je totalno drugačija ličnost od onog sto je prikazano u filmu", rekla nam je Zagrepčanka koja se inače bavi fitnessom i radi u bjuti industriji.

Podsetimo, "365 dana" je poljsko ostvarenje, zasnovano na romanu Blanke Lipinske, donosi priču o Masimu Toričeliju, Sicilijancu koji zavodi Poljakinju Lauru i potom je zatvara i nameće joj godinu dana da se zaljubi u njega. Glavna uloga pripala je Italijanu Mikeleu Moroneu, koji je verovatno najzaslužniji za ogromnu popularnost "365" dana na Netfliksu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare