Voditeljka koja je preminula od raka ostavila emotivno pismo deci: "Rizikujte i budite hrabri"

U junu ove godine nakon duge i teške borbe s rakom creva u 40. godini preminula je Debora Džejms, voditeljka BBC-jevih podkasta.

Ponedeljak, 08.08.2022.

12:26

Izvor: Vecernji

Default images

Podeli:

Britanski mediji preneli su sada deo sadržaja pisma koje je ostavila svojoj deci, a koje će u potpunosti biti objavljeno u njenoj knjizi "How to Live When You Could Be Dead".

U mesecima pre nego što je umrla, Debora je napisala pismo svojoj deci, Hugu (14) i Eloise (12), koju je imala u braku sa suprugom Sebastijanom. U emotivnom pismu se priseća onoga što ju je privuklo Sebastienu, piše o njihovim bračnim izazovima i čemu se nada za brakove svoje dece.

"Trenutno sedim pored Sebastiena, ljubavi svog života. Nikad nisam stvarno znala možeš li imati ljubav svog života, ali sad znam što je u temelju neupitne ljubavi između dvoje ljudi. Oduvek sam volela svog supruga. Svidio mi se čim sam ga upoznala, a nakon trećeg sastanka znala sam da ću se udati za njega". napisala je Debora i dodala kako joj je i nakon 18 godina zajedničkog života najprivlačnija osoba i da se zbog njega uvek osećala sigurno. U nastavku pisma obratila se svom sinu i ćerki i poručila im:
"Želim da deca shvate da se život ne odvija uvek po planu. Možete imati planove i ciljeve, ali morate biti spremni na to da je život nekad zanimljiviji ako se krene stranputicom. Rizikijte i budite hrabri. Nemojte čekati penziju da istražujete svet. Naučite da balansirate između sadašnjosti i budućnosti. Venčajte se isključivo iz ljubavi", napisala im je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare