Dženi i Ben odlučili da prave svadbu, slaviće tri dana

Dženifer Lopez i Ben Aflek priređuju proslavu iz snova mesec dana nakon što su se venčali u Las Vegasu.

Ponedeljak, 15.08.2022.

21:40

Izvor: B92

Dženi i Ben odlučili da prave svadbu, slaviće tri dana
Foto:EPA/ ETTORE FERRARI

Podeli:

Par će ovog vikenda proslaviti svoju svadbu, a to će biti svadbena zabava prikladna za stranice Voguea, saznaju inostrani mediji.

"Biće sve o J.Lo., Ben želi da sav fokus bude na njoj za njihov veliki dan", potvrdio je neimenovani izvor za Page Six. Njihovo trodnevno "intimno slavlje za porodicu i prijatelje" započeće probnom večerom u petak.

Sama ceremonija će se održati u subotu, a par će svoj vikend zatvoriti roštiljem i piknikom u nedelju.

Očekuje se da će Lopez (53) nositi modnu haljinu "Ralph Lauren" napravljenu u Italiji, a očekuje se da će magazin Vog dokumentovati njeno modno putovanje za vikend.

Iza planera događaja na A-listi sa zvezdama stoji Kolin Kauvi, a njegova cena se kreće od 25.000 do 25 miliona dolara, a on je u prošlosti producirao događaje za Opru Vinfri, Majkla Džordana, pa čak i Lopez.

Izvori tvrde da su Met Dejmon, Džimi Kimel, Kejsi Aflek i Drea de Mateo neke od zvezda koje su došle na listu gostiju para. TMZ je prošlog meseca pisao da će se događaj održati na Aflekovom imanju u Rajsboru, Džordžija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.