Ulazite u romansu samo da ne biste bili sami: Ovi znakovi govore da niste za vezu

Vaši prijatelji su u skladnim vezama, neki od njih su u braku i imaju decu, a vi ste singl jerjoš niste pronašli odgovarajućeg partnera. Često se pitate da li ste spremni za vezu i u čemu grešite..

Subota, 10.09.2022.

17:00

Izvor: 24 sata.hr

Ulazite u romansu samo da ne biste bili sami: Ovi znakovi govore da niste za vezu
Foto: Photographee.eu/shutterstock

Podeli:

Donosimo vam najčešće razloge koji vam mogu "otvoriti oči" zašto ste još uvek sami.

Ne možete da definišite zdrav odnos


Određivanje zdrave veze zahteva više od gledanja tuđih veza i pokušaja da “kopirate” njihov odnos. Takođe, to zahteva predanost, učenje o sebi I teretu koji donosite u vezu. Najpre da odvojite vreme da istražite ko ste, zašto imate određena uverenja o odnosima I kako možete biti bolji partner.

Nedostaje vam smisao


Uspostavljanje smisla i vizije omogućava vam da imate ispunjen život, a neutrališite broj neispunjenih odnosa i ljudi u vašem životu. Odvojite malo vremena i istražite svoje lične vrednosti. Tek kada saznate svoju svrhu i viziju, onda ćete živeti u skladu s tim.

Kada tražite partnera za ceo život, bitne su samo ove dve stvari

Imate nezdrave granice u vezi

Čvrste granice znače da ćete verovatnije izbegavati intimnost i bliske odnose, a možda ćete biti opisani kao emocionalno odvojeni u vezi. Nijedan partner neće vezu s vama ako imate nezdrave granice.

Šta kažu naučnici: Koja je najbolja godina za ulazak u brak

Ako teško izgovarate "NE" svom partneru, čak I kada to ne želite, onda dozvoljavate da vas ne poštuje. Tek kada postavite zdrave granice, spremni ste za vezu.

Istraživanja: Vernici imaju bolji seksualni život od onih koji to rade neobavezno i s više ljudi

Ulazite u vezu samo da ne biste bili sami

Usamljenost nije isto što i biti singl. Samoća se više odnosi na vaš odnos sa samim sobom.Da li volite sebe? Vodite li računa o svojim potrebama? Usamljenost će pomutiti vaše razmišljanje u vezi.

Žrtvujete svoje vrednosti i principe i nećete da raskinete kako ne biste bili usamljeni. Rešite svoju usamljenost pre nego što se emocionalno povežete s nekim.

Partneru ste samo "broj"


Ako znate da vaš partner pored vas ima i ljubavnicu I da ste mu samo "broj", vi ćete biti očajni I povređeni.

Zaslužujete partnera kojem ćete biti jedina žena u životu. Nekoga ko će da vas voli, poštuje, ceni i podržava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare