Zanosna brazilska manekenka u toplesu; "Lepo mi je ispred objektiva" FOTO

Brazilska manekenka koja se proslavila učešćem na revijama luksuznog brenda Victoria's Secret, svojim novim fotkama je "zapalila" mreže.

Subota, 01.10.2022.

11:22

Izvor: B92

Zanosna brazilska manekenka u toplesu;
Foto: Profimedia

Podeli:

Žizel Oliveira (29) je svoju karijeru počela da gradi u Brazilu kada je imala samo 16 godina i za magazin Maksim govorila je da je oduvek volela da bude ispred objektiva:

"Još kao mala obožavala sam da se slikam i ako sam mislila da sam stidljiva, nekako mi je bilo prijatno da sam ispred objektiva. Uradila sam par editorijala u svom rodnom gradu Vila Velji koje su u fokusu stavili venčanice i shvatila sam da želim time da se bavim".

Sa 19. godina preselila se u Ameriku i počela da gradi internacionalnu karijeru. Krasila je naslovne strane mnogih časopisa, a sarađivala je sa luksuznim brendovima kao što su Ralf Loren, Dolče i Gabana, Rebeka Minkof, Tori Burch i drugi... 2017. prošetala je kao Viktorijim anđeo i dodala je da je tada bilo jasno da su joj se snovi ispunili.

Nedavno je na svom Instagram profilu podelila atraktivne slike sa odmora i izazvala je lavinu komentara: "Najlepša", "Ti si boginja", "Tako seksi", pisali su joj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare