Predigra dobro utiče na mentalno i na fizičko stanje, evo koje su dobrobiti

Predigra je odličan način za oslobađanje od stresa i od bola, jer deluje i kao prirodno sredstvo protiv bolova.

Nedelja, 16.10.2022.

14:08

Izvor: B92

Predigra dobro utiče na mentalno i na fizičko stanje, evo koje su dobrobiti
Foto: NDAB Creativity/shutterstock

Podeli:

Ne samo da obećeva bolje orgazme, već predigra može da poboljša intimnost između vas i partnera, ali i uticati na zdravlje: evo koje su sve prednosti predigre u seksu:


Zdravi otkucaji srca


Predigra pomaže u održavanju zdravih otkucaja srca jer povećava krvni pritisak. Takođe, pomaže i u uspostavljanju dobre cirkulacije krvi u telu, posebno u genitalijama što pak pozitivno utiče na celo telo.

Zdravlje grudi

Predigra poboljšava zdravlje žena, posebno grudi. Ona naime sprečava oticanje grudi i poboljšava cirkulaciju krvi u grudima, što dovodi do uspravnog stajanja bradavica.

Oslobađa od stresa

Predigra je odličan način za oslobađanje od stresa i od boli jer deluje i kao prirodno sredstvo protiv bolova.

Povećava bliskost

Predigra pomaže paru da se osećaju bliže jedan drugome; podstiče psihološku vezu između dvoje ljudi i tako poboljšava seksualno iskustvo.

Povećava užitak


Za žene kojima treba dugo da dosegnu vrhunac, predigra je prirodni pokazatelj seksualnog užitka i zadovoljstva; deluje kao prirodni lubrikant i seks postaje još ugodniji s manje trenja između.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare