Najraskošnije trepavice ikad: Pojavio se novi trend za koji vam trebaju samo makaze VIDEO

Jedna od glavnih odlika ženstvenosti su svakako raskošne trepavice, a nedavno se na TikToku pojavio trend kojim su opčinjene bjuti blogerke širom sveta!

Subota, 19.11.2022.

14:45

Izvor: Super žena

Najraskošnije trepavice ikad: Pojavio se novi trend za koji vam trebaju samo makaze VIDEO
Foto: Lithiumphoto/Shutterstock

Podeli:

Šminka na očima nam pomaže da istaknemo taj predeo lica, a novim trendom koji se munjetvitom brzinom proširio na TikToku moći ćete to da učinite sada još lakše.

TikTok kreatorka Amelija Olivija jedna od zagovornica ovog trenda. Nakon što je prvi put probala ovakav izgled trepavica, oduševljenje nije sakrila. U snimcima na TikToku je detaljno objasnila i pokazala postupak koji će vam omogućiti raskošne i bujne trepavice i to za samo nekoliko sekundi.

Veštačke trepavice je skratila na pola, koristivši samo jednu polovinu na kojoj je stavila lepak za trepavice. Zatim je tu polovinu veštačke trepavice zalepila na polovinu kapka, od sredine prema spoljašnjeg uglu oka.

@amelia0livia Reply to @random..notess Half Lashes are game changers!!! #howtoapplylashes #makeuptips #makeuphacks ♬ original sound - Amelia Olivia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare