Otkrivanje tela za nju nije tabu tema: "Volim da izgledam seksi" FOTO/VIDEO

Džoj Korigan nedavno je objavila video-matererijal na Instagramu, a pažnju je privukla njena zavidna figura.

Petak, 09.12.2022.

08:10

Autor: J.V.

Otkrivanje tela za nju nije tabu tema:
Foto: Profimedia

Podeli:

Ova 27-godišnja manekenka često je aktivna na društvenim mrežama, posebno Instagramu, gde deli zanimljive sadržaje iz privatnog i poslovnog života. Tako je nedavno objavila kompilaciju svojih fotografija na pomenutoj mreži, a njeni mnogobrojni obožavaoci su imali priliku da pogledaju skoro svaki deo tela iz različitih uglova.

Bila je tiha patnja mnogih muškaraca: Kako danas izgleda najlepša plavuša Holivuda FOTO

Što se tiče komentaran njenih mnogobrojnih pratilaca, generalno, poručili su joj da je prelepa.

"Prelepa si", "Izgledaš božanstveno", bili us samo neki.

Karmen Elektra izgleda atraktivnije nego pre 30 godina FOTO

Podsetimo, manekenka Džoj Korigan počela je svoju karijeru u svetu mode sa samo 14 godina. Radila je kampanje za "Guess", "Urban Decay", a takođe je učestvovala na revijama Victoria's Secret-a.
Pojavljivala se u editorijalima i časopisima kao što su "Sports Illustrated", "GQ" i često je angažovana za promotivne kampanje bikinija i donjeg veša.

Smatra da otkrivanje tela ne bi trebalo da bude tabuu: "Volim da izgledam seksi i pokažem svoje telo. Radila sam dosta da bih imala ovakvo telo i zaista sam slobodoumna oko svega ovog", rekla je jednom prilikom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.