Okršaj top modela, zbog ove manekenke su jedva primetili Naomi Kembel FOTO

Naomi Kembel, Toni Garn i Keli Gejl nedavno su prisustvovale zatvaranju fimskog festivala u Saudijskog Arabiji.

Petak, 09.12.2022.

11:06

Izvor: superžena

Okršaj top modela, zbog ove manekenke su jedva primetili Naomi Kembel FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Kako se vidi iz priloženih fotografija, sva tri top modela ponela su različite, a opet elegantne kreacije za ovaj posebna događaj, I dok je Toni Gar izabrala sofiscticiranu crnu haljinu sa rukavicama od tila koje svetlucaju pod reflektorima, Naomi i Keli su se odlučile za duge zelene kreacije, ali u različitim nijansama. Možemo slobodno da kažemo da se toaleta najpoželjnijeg modela 90-ih Naomi Kembel istakla među ostale dve i to zbog jednog detalja - perjane jakne zbog koja je bila primetna na crvenom tepihu.

Ne bi trebalo izostaviti i činjenicu da je 27-godišnja manekenka Keli Gejl privlačila pažnju svojom lepotom, te se može reći da je zasenila i Naomi Kembel.

Keli Olivija Gejl je švedsko-australijski model indijskog i australijskog nasleđa. Gejl je poznata po svom radu za Victoria's Secret, Sports Illustrated Svimsuit Issue i Playboy, kao i po tome što je predstavljena u muzičkom spotu Enrikea Iglesijasa "Duele el Corazon".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare