Muškarci ove karakteristike na ženinom telu smatraju neodoljivo privlačnim

Ako niste znali da muškarce više privlače dugačke ruke nego dugačke noge, onda će vas rezultati ovog istraživanja pomalo iznenaditi, a možda baš imate sve karakteristike koje su muškarci naveli kao poželjne i privlačne

Petak, 09.12.2022.

18:59

Izvor: Glossy

Muškarci ove karakteristike na ženinom telu smatraju neodoljivo privlačnim
Foto: Ground Picture/Shutterstock

Podeli:

Možda biste na prvu pomislili da su san svakog muškarca vitka figura, duge noge i neizostavne obline.

Ipak, za mnoge muškarce to i nije sasvim tačno. Neke žene i bez presudnog fizičkog izgleda mogu izgledali superprivlačno.

Jedno istraživanje u Kaliforniji pokazalo je da je većina muškaraca privlačnim smatrala karakterike za koje ne biste odmah pomislili da su posebno zavodljive — ali jesu!

Zdrava, gusta kosa

Prema jednom istraživanju koji se temelji na anketiranja više hiljada muškaraca, ističe se kako oni obožavaju sjajnu, jaku kosu kod žena, nevezano za boju i dužinu. Naime, gusta, snažna kosa je svojevrstan znak plodnosti.

Duge ruke

Iako deluje da bi im radije bile privlačnije dugačke noge, naučnici u jednom istraživanju otkrili su da su muškarcima privlačne žene s dugim rukama. Nakon što je skoro stotinu muškaraca pogledalo modele i rečeno im je da navedu privlačku karakteristiku, većina je navela da su ih privukle ruke.

Visok glas

Prema istraživanju u Kaliforniji, što je bliže ovulacija, to je ženin glas viši. Muškarci povezuju plodnost sa visokim glasom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.