Godišnji horoskop za 2014. godinu - Devica

Pročitajte šta čeka Device u 2014. godini na polju karijere, ljubavi i zdravlja i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Utorak, 17.12.2013.

00:00

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Posao

*ALT

Sve ono što vam nikako ne ide na poslovnom planu, pokušajte da menjate. Da li svoj pristup celoj situaciji ili je vreme da razmišljate o promeni radnog mesta. Do maja vam je omogućeno da uz podršku bliskih prijatelja, koji su u nečemu uspešni, nađete nova rešenja. Možda da aktivirate neke poslove koje ste radili u prošlosti, a u njima ste se u potpunsoti pronašli. Do sredine godine, interesantni su planovi koji se odnose na inostranstvo. Ako se pronalazite u ovoj priči, ne odustajte, opet su prijatelji ti koji će vam omogućiti odlazak. Ovo je godina promena, kada bi trebali da se opredelite za poslove u kojima uživate i sa lakoćom dajete svoj maksimum. Posle godišnjeg odmora, otvaraju vam se nova vrata sreće. Dolazite do mnogih odgovora i sigurnim koracima idete ka većim realizacijama.

Ljubav

*ALT

Januar kreće burno. Čitavo nebo se skupilo u vašem astrološkom polju ljubavi. Ako i dalje nije došlo do pomirenja sa voljenom osobom, ne brinite. I ovakva dešavanja su i te kako pokrenuta. Do kraja meseca, ali i jedan deo februara, omogući će vam kontakt i pomirenje. U vašem životu se pojavljuje uticajna ili zauzeta osoba, gde bi u nekom smislu pronašli oslonac kakav vam je trenutno potreban. Poznanstvo sa mladolikom osobom, možda i mlađom, kroz druženje prelazi u emotivnu vezu. Markantna, crna osoba bi u vama mogla probuditi jake emocije. U ovom slučaju, prepustite inicijativu partneru. Februar donosi ljubav preko posla. Dok bi u martu pokrenuli nova druženja, izlaske na mesta pored vode i tu negde, osvojiće vas romantična duša. Od marta pa do jula, moguća su pomirenja sa partnerom sa kojim ste se odavno rastali. Ovo je inače period u kome vam se vraća prošlosti u svakom smislu. Preko komšija, prijatelja iz prošlosti, ne samo da ćete obnoviti druženje, već i preko njih upoznati budućeg partnera. Maj je naklonjen za one koji su izašli iz duge veze ili braka. Letnje ljubavne priče se pokreću već od jula. I leto će biti vrlo burno, a na vama je da birate. Juli i avgust vam omogućavaju poznanstvo sa budućim bračnim partnerom. Moguća je prelepa ljubav sa strancem ili se ljubav pokreće u inostranstvu. Na većim skupovima, slavljima... tokom septembra, doći ćete u kontakt sa osobom iz javnosti, sa nekim ko je vrlo popularan, bar u vašem okruženju. Novembar omogućava strastvene veze, dok će vas u decembru privući isključivo vesele osobe. Ove godine ćete biti vrlo oprezni i izbirljivi.

Zdravlje

*ALT

Ukoliko uspete da svoj život usmerite ka stvarima i dešavanjima koje volite i koje vas opuštaju, do februara ćete otkloniti sve vidove nesigurnosti ili strahova. Februar i mart su vam donose veliki oporavak i preokret na bolje i to u duhovnom smislu. Ove godine ćete biti odgovorniji prema sebi u svakom smislu, a naročito kada je u pitanju vaše zdravlje. Pravo je vreme da promenite loše navike. U apirlu vam je osetljiva tačka glava, a u maju grlo. Leto će vam izuzetno prijati. Prati vas dobro raspoloženje i zdravlje. Više vremena ćete provoditi napolju, što će vam izuzetno prijati. Septembar i oktobar su meseci kada bi trebali da se okrenete sportskim aktivnostima. Više pažnje posvećujete svom izgledu u novembru i decembru.

_____________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Piše: Astrolog Biljana Klark 0906-200-600
foto: Bec Morris/Flickr

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare