Nova fotografija Kim Kardašijan otkriva ime bebe?

Američka starleta Kim Kardašijan još uvek nije saopštila ime svoje novorođene bebe, a mnogi smatraju da je njena poslednja fotografija otkrila kako će se devojčica zvati.

Četvrtak, 18.01.2018.

09:35

Izvor: B92

Nova fotografija Kim Kardašijan otkriva ime bebe?
Foto: Guliver / Photo Cover

Podeli:

Kim Kardašijan i Kanje Vest su dobili treće dete zahvaljujući surogat majci, ali do sada nisu objavili ime devojčice.

Zvezda rijaliti programa „U korak sa Kardašijanima” svojom poslednjom objavom izazvala je sumnje o izboru imena.

Majka troje dece, 37-godišnja Kim je objavila fotografiju Luj Viton monograma, po kome je ovaj luskuzni brend prepoznatljiv, a njeni fanovi su pokušali da otkriju šta to može da znači.

Hiljade obožavalaca koji prate život slavne starlete smatraju da je time htela da otkrije ime devojčice. Prva opcija imena devojčice po mišljenju mnogih je Luj Vest, a neki smatraju da se možda zove i Elle V Vest.

Kanje i Kim su moderan par, a poznato je da su pravi obožavalaci brenda Luj Viton, što je rijaliti-zvezda stalno pokazivala na ovoj društvenoj mreži.

I njen suprug je već godinama veliki fan, a dovoljno govori činjenica da je u svojim pesamama ”Stronger,” “Runaway Love,” “Gold Digger,” pominjao poznati brend.

Dok teorije svakog minuta rastu na Instagramu, do sada se slavni par nije obratio u medijima da potvrdi ili demantuje priču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare