Video-snimak koji je oduševio mame: Sjajan trik kako bebi dati tečni lek

Jedna mama je rešila na svom profilu na Fejsbuku da pokaže kako je uspela da dâ tečni lek svojoj bebi. Njen trik je oduševio roditelje širom sveta.

Sreda, 07.03.2018.

15:23

Izvor: Super žena

Video-snimak koji je oduševio mame: Sjajan trik kako bebi dati tečni lek
Foto: Thinkstock

Podeli:

Kada se njen sin razboleo i morao da pije paracetamol, mama Helan Li je imala problem kako da bebi da ovaj lek, a da ga ona ne ispljune.

Nakon nekoliko neuspešnih pokušaja, ona je pronašla način: stavila je špric leka u dečju bočicu.

"Za sve mame...Poslednjih 24 sata mučila sam se kako bih naterala Alfija da uzme Calpol (paracetamol), a završilo bi se tako da što je bio prekriven polovinom doze po sebi koju bi onda pljunuo na mene...Zatim sam se setila da sam videla ovaj trik. Nijedan deo nije ostao potraćen, bez suza! Molim vas, slobodno ovo podelite s drugim mamama beba koje znate", napisala je mama pored fotografije.

Nakon što je objavila fotografiju na kojoj daje bebici lek, njen trik je postao viralan, a roditelji širom sveta su joj uputili pohvale, ali i istakli zahvalnost na ovom korisnom triku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare