Rodila je sopstvenog unuka, ispunila sinu najveću želju

Želja za potomstvom za neke parove je toliko jaka, ali nemoguća. Mnogima to ne polazi baš tako lako za rukom, a ovo porodica iskusila je neverovatno iskustvo.

Nedelja, 11.03.2018.

20:33

Izvor: B92

Rodila je sopstvenog unuka, ispunila sinu najveću želju
Foto: Thinkstock

Podeli:

Dvadesetdevetogodišnja Kajla Džons iz Arkanzasa očajnički je želela dete sa svojim suprugom Kodijem. Od 2012. godine kada su se venčali pokušavali su da prošire porodicu na sve načine, ali plač bebe nikako se nije čuo u njihovom domu.

Naime, Kajla je imala tumor i morala je na delimičnu histerektomiju kada je imala 17 godina. Lekari su joj sačuvali delimično jajnike, ali su uklonili matericu, pa je trudnoća bila neizvodljiva.

Suočena sa činjenicom da neće moći prirodnim putem da rodi dete, ona i njen suprug odlučili su se da nađu surogat majku koja bi rodila njihovo biološko dete.

Za ovaj par to je bila jedina prihvatljiva opcija.

Potraga za ženom koja bi iznela trudnoću bila je bezuspešna, sve dok Kodijeva majka Peti Reseker nije odlučila da će svom sinu i snaji ispuni želju. Iako je prošlo 20 godina Peti je odlučila da se upusti u avanturu trudnoće u poznim godinama.

"Već deset godina znam da mi je jedina šansa da imam dete surogat majka. Drago mi je da je to neko kome mogu da verujem", rekla je Kajla.

Trudnoća u slučaju Peti koja je napunila 49 godina bila je visokorizična, ali je prošla u najboljem redu. Krajem 2017. podine na svet je došao maleni Kros Alen Džons koga je zapravo rodila njegova baka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare