Test na trudnoću postao viralan: Zašto je ovo najgora prvoaprilska šala?

Testovi na trudnoću, lažni, kao i vesti o iščekivanju prinove spadaju među najčešće prvoaprilske šale. Jedna mama je na Fejsbuku svojim postom podsetila zašto ovo ne bi trebalo da budu šale.

Nedelja, 01.04.2018.

21:53

Izvor: Super žena

Test na trudnoću postao viralan: Zašto je ovo najgora prvoaprilska šala?
Foto: Getty

Podeli:

Kajla Li Velš postavila je post na Fejsbuku koji je postao viralan, o tome zašto lažne trudnoće ne bi trebalo da budu tako zanimljive šale.

Ona je objasnila da šale treba da budu zabavne, ali ovakve ne mogu da budu duhovite osobama koje su imale pobačaj.

Kajla je objasnila da je ona imala spontani i to je objasnila i ilustrovala svojim mnogobrojnim testovima na trudnoću. Svoj post ona je počela rečima da prvoaprilske šale sa temom lažne trudnoće nisu zabavne.

"Ovo je razlog. Ovako izgleda kad se boriš za potomstvo. Molim vas da razmislite dva puta kako se šalite. Nešto što je vama zabavno, može drugome da slomi iznova srce", napisala je.

Iako je post objavila prvi prošle godine zbog brojnim reakcija i komenatra ponovila ga je i ove godine.

Kajla je sada u drugom stanju i kaže da joj je svaki dan ispunjen strahom.

"Pobačaj je jako stresan za svaku ženu. Osim bola i tuge, tu je i fizička bol o kojoj se brine", objasnila je i rekla da je ovo bio njen način da se konačno suoči sa svojim osećanjima, ali da i sebi bliskim osobama da do znanja da su joj njene emocije nekada preveliki teret.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare