Extreme Intimo odlučio je da nagradi SVE prijavljene, najhrabrije mame

Početkom meseca Extreme Intimo je rešio da pozove najhrabrije mame, i one koji takve poznaju, da se prijave na foto konkurs, ispričaju zašto su baš one ti heroji.

Ponedeljak, 17.12.2018.

15:01

Izvor: PR

Extreme Intimo odlučio je da nagradi SVE prijavljene, najhrabrije mame

Podeli:

Bilo da pokreću svoj porodični biznis, odgajaju više dece, rade puno radno vreme ili su nezaposlene, u braku ili sve postižu same – potrebno im je mnogo snage, ljubavi i hrabrosti.

Na konkurs #NajhrabrijaMama za vrlo kratko vreme pristiglo je više od 100 prijava! Muževi, sestre, deca i prijatelji, svi su se potrudili da obrazlože zašto je baš njhova supruga, mama ili drugarica najhrabrija. I u tome je svako od njih i uspeo!

Kroz ovoliko priča upoznali smo prave majke heroje! Njihova lica oko nas možda ne odaju tragove borbi, a u svojim životima upravo su najveće borbe iznosile baš one! Neke od njih više puta su pobedile svoje bolesti kako bi danas gledale decu kako rastu dok su druge bitke vodile za decu i uz njih bile u najtežim momentima. Neke mame su bez zaposlenja, ali ima i onih koje rade više poslova u isto vreme kako bi izdržavale porodicu, one su samohrane pa čak i žrtve porodičnog nasilja.

Ipak, ono što ih čini pravim herojima je to da su sve one snažne, vedre i optimistične, uprkos svim izazovima u životu! Baš tako videli su ih i njihovi najbliži i gotovo jedinstveno ih tim rečima i opisali. Zbog toga, Extreme Intimo je rešio da nagradi sve mame čije prijave su stigle na konkurs!

Heroje ne možemo da biramo, oni se sami grade, a ono što možemo je da im se, s vremena na vreme, zahvalimo malim znacima pažnje i učvrstimo im snagu, volju i osmeh da u svojim borbama istraju. Hvala svima mamama herojima i njihovim porodicama i prijateljima koji su sa nama podelili svoje priče!

Extreme Intimo skoro 30 godina stvara autentičan donji veš, program za spavanje i plažni program za čitavu porodicu.

Perfect Gift (Savršen poklon), naziv je nove, porodične kolekcije jesen/zima 2018-19, koja prenosi atmosferu praznika, darivanja i ljubavi. Kolorit ove kolekcije potpuno je u duhu praznika, svaki detalj podseća na toplinu porodičnog doma. Pamuk, viskoza i velsoft, u kombinaciji sa novim materijalom i svetlucavim lameom, učiniće predstojeće praznike nežnijim i svečanijim. Nova kolekcija dostupna je u prodavnicama Extreme Intimo širom Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare