Uređenje doma

Veliko otvaranje Emmezeta centra u Nišu 12. aprila

Nakon Beograda, Čačka i pokretanja webshopa u februaru 2018, poznati evropski lanac za opremanje doma – Emmezeta, 12. aprila, otvara treći po redu centar u Srbiji – u Nišu. U poznatoj shopping zoni u Duvaništu (Ulica Majakovskog bb), a nedaleko od najznačajnijih saobraćajnica, u toku je opremanje modernog prodajnog prostora sa prostranim parkingom za porodično uživanje u kupovini.

Utorak, 27.03.2018.

15:20

Izvor: promo

Veliko otvaranje Emmezeta centra u Nišu 12. aprila
Foto: Promo

Podeli:

Emmezeta centar u Nišu će jugoistočnoj Srbiji ponuditi novi koncept trgovine, kao i mogućnost da kupci na jednom mestu, uređenom po evropskim standardima, pronađu široki asortiman svega potrebnog za uređenje kuće i bašte.

Kupce u novootvorenoj Emmezeti očekuje oko 7.500 artikala u okviru raznovrsne i kvalitetne ponude nameštaja, dekoracije i tehnike, a sve u skladu sa potvrđeno uspešnim konceptom „Niske cene svaki dan“.

Kupci će u novom Emmezeta centru moći da uživaju u kompletno opremljenim enterijerima soba, kao i da pronađu inspiraciju za uređenje svojih domova.

Asortiman Emmezete prilagođen je potrebama savremenog domaćinstva, a odlikuju ga moderan dizajn i kvalitet po pristupačnim cenama. Pored velikog izbora i povoljnih cena, Emmezeta koncept odlikuje i stručno osoblje uvek spremno da ponudi savet za kvalitetno i moderno opremanje enterijera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare