Uređenje doma

Trendovi u enterijeru koji mogu da smanje vrednost vaše kuće FOTO

Ako uređujete enterijer kuće, pojedini trendovi koji se pojavljuju na društvenim mrežama, kao što su sivi zidovi, mogli bi da smanje njegovu vrednost, kažu stručnjaci.

Utorak, 09.03.2021.

13:21

Izvor: Sun, Super žena

Trendovi u enterijeru koji mogu da smanje vrednost vaše kuće FOTO
Foto: Shutterstock/Jodie Johnson

Podeli:

Trendovi se stalno menjaju. Ono što je pre godinu ili dve bilo 'in' sada možda više nije.

Veb stranica "Rated People" anketirala je 1000 Britanaca za svoj godišnji izveštaj o trendovima uređenja kuće kako bi otkrili koje karakteristike će najverovatnije da odbiju potencijalne kupce.

Sobe sa tamnoplavim ili sivim zidovima dobile su najviše glasova, uprkos tome što ih vole slavne osobe i influenseri.

Nekretnine sa tušem, a ne i kadom, tamnoplavim kuhinjskim ormarićima i kupatilima sa belim zidovima i crnim kontrastima takođe su naišle na odbijanje.

Prozore sa višestrukim ramovima, bakarne kuhinjske slavine i podne pločice sa paternom kupci su takođe označili kao odbojne.

"Iz mnogih dovršenih projekata u našoj zajednici znamo da tamne boje mogu da izgledaju sjajno, bez obzira da li se koriste na zidovima, plafonima, kuhinjskim ormarima ili ramovima prozora. Ali, što se tiče prodaje, dobra ideja je da se bude u toku sa odlikama koje kupci traže jer bi trendovi koji su pre samo dve do tri godine dodavali na vrednosti sada mogli da umanje tu vrednost", rekla je Adrijen Minster, izvršna direktorka kompanije "Rated People".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare