Uređenje doma

Mračni tavan pretvorili u dnevni boravak za opuštanje FOTO

Evo ideje kako možete da napravite prostor za uživanje.

Sreda, 26.05.2021.

12:32

Izvor: Super žena

Mračni tavan pretvorili u dnevni boravak za opuštanje FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Šarlot Vajolet iz Engleske zajedno sa svojim verenikom je mračno, prašnjavo potkrovlje pretvorila u nesvakidašnji prostor za odmor. Rezultate je podelila na društvenim mrežama i dobila more pozitivnih komentara.

U martu je počela obnova tavana i njen tavan se od prašnjavog, napuštenog prostora pretvorio u dnevni boravak za opuštanje.

Kroz tridesetak video-zapisa par je beležio promene, radove, kao i materijale koje su koristili.

@happybohohome

Turning my attic space in to a whimsical treehouse style room- part 1 🌙🌿 ##renovationhouse ##atticrenovation ##attic ##tolkientok ##hobbiton ##theshire

♬ Praise You - Fatboy Slim

Postavili su izolaciju, a zatim su je obložili drvenim oplatama. Ugradili su krovni prozor koji omogućuje prodiranje sunčeve svetlost.

Zanimljiv detalj je svakako ljuljaška, kao i predmeti inspirisani prirodom. Ova devojka iz Engleske je pokazala kako se od potkrovlja, na kom su ona i verenik odlagali svoje stvari, može napraviti prijatan dnevni boravak, u kome se čitaju knjige i gleda zalazak sunca.

Sledeći korak joj je da napravi krevet, malu biblioteku i stepenice, piše "Insajder".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare