Uređenje doma

Pretvorila staromodan dom u kuću iz snova FOTO

Ana Elizabet Kilingberg (29) je samohrana majka iz Vanvikana u Norveškoj koja je prošle godine kupila kuću i odmah počela da je uređuje. Iako još nije skroz gotova, kuća već sada izgleda neprepoznatljivo.

Ponedeljak, 07.06.2021.

09:45

Izvor: Mirror, Super žena

Pretvorila staromodan dom u kuću iz snova FOTO
Foto: shutterstock/Photographee.eu

Podeli:

Staromodnu kuću s tri spavaće sobe i kupatilom Ana je pretvorila u moderan, porodični raj. Deo kuće je pretvorila u samostalnu jedinicu za iznajmljivanje koji sadrži kupatilo, kuhinju, dnevni boravak i spavaću sobu.

"Iako je sve iznutra trebalo da bude obnovljeno, zamislila sam kako će ovaj dom da bude savršen za mog sina i mene. Puno toga sam napravila sama, što je ponekad bilo teško jer sam samohrana majka i još radim. Ali, ne bih to ništa mogla bez svojih roditelja, mama je najbolja dadilja, a tata građevinski preduzetnik", ispričala je Ana.

Iako je puno toga napravila, još je čeka dosta posla jer još neke sobe bi trebalo da obnovi.

"Promenili smo raspored kuće, napravili više spavaćih soba i uredili mali stan za iznajmljivanje. Premeštanjem ulaza u manju sobu iskoristili smo stari kao spavaću sobu za goste. Premestila sam i kuhinju u dnevni boravak, pa je stara kuhinja postala glavna spavaća soba. Napravili smo i novo kupatilo", otkrila je.

U svojoj kuhinji je popravila stare ormane, okrečila zidove i postavila nove podove kako bi sobi dala moderan izgled. Takođe je preuredila svoje kupatilo. Oslikala je zidove i pločice, dodala nove ukrase i potpuno novi ormarić.

Kuća je sada puno svetlija, modernija i svežija. "Jako sam zadovoljna krajnjim rezultatom. Mislim da mi je pomoglo što sam i pre radila slične projekte, pa sam znala što volim i kako želim da sve izgleda", dodala je.

Ana je podelila savete onima koji razmišljaju o uređenju svoje kuće.

"Očekujete da će vam biti potrebno više vremena od onoga što planirate", zaključila je, a piše Mirror.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare