Uređenje doma

Bilo je dovoljno 120 evra da renovira kuhinju FOTO

Beki Lejn je organizatorka događaja iz Sarija i nedavno je na svom Instagram profilu pokazala kako je transformisala svoju zastarelu kuhinju i to za 120 evra.

Sreda, 23.06.2021.

08:10

Izvor: Super žena

Bilo je dovoljno 120 evra da renovira kuhinju FOTO
Foto: shutterstock/Benoit Daoust

Podeli:

Zajedno sa dvoje dece i suprugom, Beki se preselila se kuću izgrađenu osamdesetih godina i krenula u transformaciju kuhinje sa malim budžetom.

U kuhinji vladalo je drvo, a ovaj deo doma Beki je renovirala je pomoću četiri kante bele farbe: "Kuhinja je bila tamna i ceo prostor je izgledao depresivno. Želela sam da kuhinja bude moderna, prijatna i da ima mat završnicu, a ne sjaj", rekla je Beki.

Rešila je da zadrži originalne pločice i tom prilikom koristila je ekstremno sredstvo za čišćenje: "Sve sam obavila pomoću specijalnih četki koje se stavljaju na bušilicu", otkrila je.

Nanosila je tri sloja farbe na pločice, pa je onda farbala sve zidne obloge i ormariće. Istakla je da je sa "drvenarijom imala više problema nego sa zidovima, jer obloge su brže upijale farbu".

Što se tiče supere, Beki je zadržala prvobitni izgled, ali je ofrabala okvir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare