Uređenje doma

Od autobusa "harmonike" napravili dom iz snova FOTO

Ema i Nik kupili su autobus, preuredili ga i počeli u njemu da žive sa sinom koji je u to vreme imao 16 meseci. Nakon toga, Ema je rodila i drugo dete

Ponedeljak, 06.09.2021.

15:52

Izvor: The Sun

Od autobusa
Ilustracija/Foto: Profimedia

Podeli:

Ema Hil i njen partner Nik kupili su autobus iz 1985. godine i pretvorili ga u svoj dom iz snova, u kojem su živeli s dvoje dece. Par iz Australije kupio je autobus kada je Ema bila trudna s drugim detetom.

Nik je sve napravio i uradio sam, osim elektrike, a preselili su se u autobus kada je sad najstariji sin, Hadson, imao samo 16 meseci.

"Autobus je bio u odličnom stanju. Da, bio je star, ali sve je bilo na svom mestu. Hadsonu se baš svidelo. Imao je svoj dečji krevetić postavljen u vlastitoj sobici, ogromno dvorište za igranje, kokoške za igru ​​i bicikl. Meni se svidela ta jednostavnost. Bilo je to kao da krećemo sve ispočetka, kao preseljenje u novu sezonu života. Svoju drugu bebu, Zaka, sam htela da rodim u autobusu. Ipak, krenuli smo u bolnicu i vratili se kući dan posle porođaja. Autobus je bio njegov prvi dom. Bilo je to u tom trenutku ipak previše za mene. Trebalo je da razmišljam kako ćemo uspeti da odgajamo malo dete i novorođenče u autobusu", ispričala je majka.

Dodala je kako je Zak u početku spavao u ležaljki/ljuljaški, a Hadson u krevetiću dok Nikov ormar nisu pretvorili u krevetić.

Nakon šest meseci, Nik se vratio na posao, a Ema je morala većinu dana sama da provodi sa dvoje dece u autobusu. Kaže kako joj je nakon toga nastupila postporođajna depresija.

Prijatelji su im u tom trenutku ponudili da spavaju kod njih što su i iskoristili.

Bili su kod prijatelja od zime do leta, a onda su se vratili u autobus s decom. Ipak, tokom tog vremena shvatili su kako bi im život ipak bio lakši u kući pa su se preselili iz svog autobusa.

Sada imaju trećeg sina i iznajmljuju autobus, koji Ema i dalje opisuje kao svoj "dom iz snova", na Airbnbu, piše "The Sun".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare