Uređenje doma

Samohrana mama preuredila staru kuću u moderan prostor za 3000 funti FOTO

Viktorija Robinson (34) iz Hertfordšira preuredila je staru kuću u moderan i šik prostor za samo 3000 funti.

Utorak, 21.09.2021.

12:30

Izvor: Super žena

Samohrana mama preuredila staru kuću u moderan prostor za 3000 funti FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Viktorija je sa dvoje dece, Džesikom (7) i Amber (4), iznajmljivala staru trosobnu kuću za oko 600 funti mesečno. Kuća je bila tamna, sa starim drvenim površinama, braon nameštajem i ormanima.

Za samo 3000 funti, transformisala je prostor obavljajući najveći deo posla sama.

Na svom profilu na Instagramu obaveštavala je prijatelje i poznanike o svojim koracima, pa tako i o komadima nameštaja koje bi nalazila na rasprodaji.

U jednom od postova objavila je i fotografije na kojima se vidi kako je kuća nekada izgledala.

"Toliko sam svega uložila da od ove kuće napravim pravi dom za moje devojčice. Umorna sam i količina stresa koja je bila tu sada se isplatila, jer imamo dom savršen za nas. Sve sam sama uradila i neopisivo sam ponosna. Bez ičije pomoći sa strane, prošla sam dug put za kratko vreme", napisala je.

*ALT

Sobe su nekada bile hladne, u braon boji, bez živosti i boja.

"Možda je za nekoga ovo kompletan haos, ali ja uživam u njemu trenutno. Moje devojčice će još samo malo biti devojčice, brzo će porasti i ovaj dečji haos će nestati. Neka još malo uživaju u njemu, i ja sa njima", napisala je u opisu dečje sobe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare