Ideje za uređenje doma: Dizajnerka opremila stan u stilu šezdesetih FOTO

Emili Brinkli (27) voli retro stil i potrošila je skoro tri hiljade funti da transformiše svoj prvi dom u dom iz šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka.

Uređenje doma | Super žena |
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Emili, koaj radi kao ilustrator i dizajner, još kao tinejdžerka zavolela je muziku "Bitlsa", a kroz njihovu muziku i priču o njima, upoznala je i stil šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka. Njeno umetničko oko privukla su, pre svega, jake boje, i kada je kupila svoj prvi stan, odllučila je da ga dekoriše potpuno u vintidž stilu.

Počela je da ga preuređuje čim se uselila, odlučna da da svoj pečat i da ceo dekor ima i lični pečat.

Nije imala veliki budžet pa je troškove smanjila tako što je nameštaj i retro ornamente kupovala u autletima i u prodavnicama polovne robe, koristeći komade nameštaja koji su zaista bili korišćeni tih šezdesetih i sedamdesetih godina.

Njenim domom dominiraju jake i jarke boje, pa i spavaća soba. Emili, koja na svom Instagram nalogu uglavnom objavljuje svoj rad, otvorila je poseban nalog za svoj retro dom i bila iznenađena i sama kada je za samo nekoliko dana u oktobru "njen dom" imao par hiljada pratilaca.

"Tmurne dane razbija vedrina ovih stvari", napisala je Emili, koja već počinje da dobija na poklon komade u retro stilu, koji joj se uklapaju u dom.

Svaki ugao i ćošak stana sređen je u ovom stilu, a njen mali radni prostor odiše, kako Emili kaže, "optimizmom i srećom".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 3 sledeca idi na stranu