Uređenje doma

Šareno, veselo i otkačeno: Bračni par preuredio dom za 4.200 funti FOTO

Nataša Mek Brin iz Lankašira (Engleska) odlučila je da preuredi dom u svom prepoznatljvom stilu. Voli šareno, jarke boje i neobične dekoracije, a celokupna akcija koštala ju je 4.200 funti.

Sreda, 17.11.2021.

09:18

Izvor: Super žena

Šareno, veselo i otkačeno: Bračni par preuredio dom za 4.200 funti FOTO
Foto: Shutterstock/Stock-Asso

Podeli:

Za strane medije je otkrila da je godinama uređivala svoj dom, a zidove je doživljavala kao svojevrsno platno, te ih je oslikala i obojila.

Koristila je kolorične sprejeve i lepljive trake, kaže ona.

"Za spavaću sobu koristila sam kombinacije jeftinih boja u spreju i vinila. Palete za krevet bile su besplatne, a tapete i boje koje su u spavaćoj sobi moje ćerke dobili smo na poklon. Preradila sam sve originalne predmete u kupatilu bojom u spreju, a takođe sam obnovila i ploču kade pomoću lepljive trake", ispričala je.

Celokupna akcija koštala ju je oko 4.200 funti, a veliku pomoć imala je od supruga.

Većinu nameštaja kupila je na "eBayu", preko društvenih mreža ili na lokalnom buvljaku.

"On me apsolutno podržava, voli moj umetnički duh, pa često i zajedno preuređujemo zajednički dom", rekla je Nataša, dodajući:

"Većinu nameštaja smo platili jeftino, tako da smo relativno dosta uštedeli".

Ukoliko neko želi da rekonstruiše svoje "ljubavno gnezdo", a ima ograničen budžet, ova kreativna žena savetuje sve buduće "konstuktere" da koriste materijal koji već poseduju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare