Uređenje doma

Ima desetoro dece i veliku kuću koja je savršeno čista: Osula paljubu na one što žive u haosu VIDEO

Provede najmanje šest sati dnevno čisteći svoj dom u u Velikoj Britaniji u kojoj žive ona, muž i desetoro dece.

Subota, 26.03.2022.

07:24

Izvor: B92

Default images

Podeli:

U emisiji Obsessive compulsive cleaners koje je emitovana pre par godina, mama Luiza je privukla veliku pažnju i tada kada je imala devetoro dece. U emisiji je objasnila kako joj uspeva da kuću održava besprekornom.

"Ja sam majka devetoro dece, radim i živim u kući sa sedam spavaćih soba. lako je održavam besprekornom, ne razumem zašto je drugima tako teško da urade isto", rekla je Luiz kada se pojavila u jednoj emisiji o 'opsesivno kompulsivnim čistačima' na televiziji. Ona provede najmanje šest sati dnevno čisteći svoj prostrani dom u u Velikoj Britaniji", rekla je Luiz.

"Apsolutno mrzim prašinu, prašina me ne može pobediti jer uvek poliram. Čišćenje se mora obavljati ceo dan, svaki dan, čak i s velikom porodicom, tu nema izgovora", kaže je u video isečku koji je objavljen na Jutjubu.

"Sva deca znaju kako treba da se ponašaju u kući, znaju da se kuća uvek mora održavati čistom - dodala je. Sa svojom velikom porodicom, Louz objašnjava kako je čak jednu od svojih sedam spavaćih soba renovirala u garderobni ormar kako bi zadržala strogu kontrolu nad njihovom odećom".

Dodala je da niko ne sme da uđe u garderober osim nje. "Mislim da je mnogo lepše kad se stvari uredno održavaju. Sa devetoro dece uvek ima lepljivih prstiju na mom prozoru".

Opsesivno čišćenje utiče na sve aspekte svakodnevnog života i zato nikad neće spremiti hamburgere u kući: "Mrzim miris smrdljive masti koji se danima nakon toga zadržava u kući".

Mnogi su je kritikovali, ali ova žena je istakla da je radila i održavala dom čistim, uz decu o kojima je brinula.

"Imala sam svakodnevni život poput svih, kao što su sastanci, odlazak po namirnice i ko zna što sve još. Ali ipak sam uspela da očistim sve".

Luiza i njen suprug su dobili još jedno dete, a ova prezauteta žena je otvorila i svoj Juthub kanal Clean With Louise Plus 10, gde postavlje videe u kojima čisti i sređuje dom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.