Uspešne žene

Regionalna konferencija Pro Femina 2016: "Šta žene žele"

Regionalna konferencija magazina "Lepota & zdravlje" na temu “Šta žene žele” biće održana u četvrtak, 14. aprila 2016. godine u Beogradu u hotelu Metropol Palace.

Utorak, 12.04.2016.

16:40

Izvor: B92

Regionalna konferencija Pro Femina 2016:

Podeli:

Na konferenciji će se diskutovati o tome šta je stvarno važno za žene i na kom mestu se one nalaze u današnjem društvu. Biće reči i o tome da li je život u ravnoteži danas moguć, kako smo živeli posle rata, u vreme raspada SFRJ, a kako u digitalnoj eri… Pored ovih tema, poznati muškarci će nam otvoreno govoriti o muško-ženskim razlikama u pogledu na život, karijeru, partnerske i porodične odnose..

Konferenciji će prisustvovati preko 150 profesionalaca iz oblasti medija, marketinga, PR-a, komunikacije, umetnosti, univerzitetski profesori i studenti, predstavnici najuticajnijih kompanija i medijskih agencija iz celog regiona. Neki od učesnika biće Aleksandra Jerkov, dr Slavica Đukić Dejanović, Svetlana Slapšak, Mani Gotovac, Tanja Jevđović, Nikola Čanak, Srđan Dinčić, Marko Vidojković, Olja Bećković, Vesna Dedić, Duška Jovanić, Gorica Nešović, Aleksandar Radojičić, Igor Todorović i mnogi drugi.

Konferenciju će otvorili Lidija Ćulibrk, glavna urednica magazina "Lepota i zdravlje" i Zorana Mihajlović, potredsednica Vlade Republike Srbije.

"U duhu jubileja, pripremili smo i brojna iznenađenja. Kao najtiražniji lifestyle magazin u regionu dodelićemo priznanje PRO FEMINA AWARD, ženi čiji nas život i delo inspiriše, hrabri i podstiče. Takođe, posetioci će po prvi put moći da obiđu Expirience Zone** sa štandovima najprestižnijih kozmetičkih, modnih, prehrambenih i zdravstvenih brendova, da isprobaju njihove proizvode i tretmane, konsultuju se sa stručnjacima i predahnu u cafe zoni!"*, kaže Lidija Ćulibrk.

Nakon konferencije će uslediti After Work Party povodom 15 godina postojanja magazina Lepota&Zdravlje u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare