Uspešne žene

Gotovo je sa selfijima i golotinjom: Najpoznatija starleta na svetu želi da je shvatite ozbiljno

Šta se to desilo sa Instagram nalogom Kim Kardašijan?

Četvrtak, 09.03.2017.

12:38

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Palm Springs 🌴

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Nakon što se vratila na društvene mreže posle pauze uzrokovane šokom koji je doživela prilikom pljačke u Parizu, Kim je potpuno promenila pristup mrežama.

Naime, nekadašnje sjajne selfije, isticanje bogatstva i oblina zamenile su retro fotografije na kojima je akcenat na njenoj deci i suprugu. Kim takođe izgleda vrlo prirodnije i, čini se, neopterećeno izgledom.

Vibey

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Ipak, ako je sudeći prema mišljenju marketing stručnjaka nemojte da vas ovo zavara.

“Novi izgled njenog profila izgleda veoma sofisticirano. Tako zamišljam Instagram nalog Anđeline Džoli da ga ima. Izlgeda da Kim Kardašijan želi da promeni sliku koju je javnost kreirala o njoj“, kaže Džuzdi Kuk, ekspert za socijalne mreže.

Budući da se slikanje selfija vezuje za nedostatak samopouzdanja, Kim želi da pokaže kako konačno ima samopouzdanje koje joj je bilo potrebno, kao i bolji stil.

family

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Džon Vestenberg koji se bavi medijima takođe se slaže da je starleta napravila zaokret, ali smatra da je to još jedan marketinški trik.

“Da, fotografije stvarno izgledaju vanvremenski. Međutim, ona želi da nam da do znanja da se oko tih fotografija nije previše trudila, a znamo da jeste, pa opet malo izgledaju veštački. Nema sumnje da će stil sedamdesetih i Polaroid fotografija početi da pozajmljuju veliki svetski brendovi. Ne bi me čudilo da lansira filter koji će se zvati Kim Kardašijan kako bi vam fotografije tako izgledale“, sumnjičav je Džon.

Jedno je sigurno, Kim Kardašijan je poslovna žena koja je apsolutno sve u svom životu unovčila. Do sada sve što je pokrenula na mrežama, javnost je pomno pratila i kopirala, a s kojim razlogom je napravila ovakav preokret u svom imidžu na mrežama, ostaje da vidimo...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare