Uspešne žene

Došla je na razgovor za posao i odbili su je zbog izbora odeće (?)

Da, intervjui za posao znaju da budu jako stresni, a ova žena je bila na jednom koji je trajao jako kratko. Odbijena je iz potpuno bizarnog razloga.

Četvrtak, 09.03.2017.

14:50

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Rouz Rejli iz Velike Britanije bila je razočarana kada je sa razgovora ispraćena jer „nije obučena dovoljno konzervativno“.

“Provela sam najmanje sat vremena sređujući se. Onda sam stigla na razgovor, a poslodavac je počeo da priča o problemima sa kojima se susreo tog dana. Onda je počeo razgovor. Pitali su me par opštih pitanja i onda malo i o prethodnom radnom iskustvu. Nakon što je poslodavac zabeležio sebi par rečenica, rekao mi je da se drugi deo razgovora odvija u samoj radnji. Međutim, kako je rekao, mislio je da ja nisam dovoljno konzervativno obučena za to, pa možemo da odložimo za drugi dan“, ispričala je za “Dejli mejl“.

Kako kaže dogovorili su se za utorak u 11 sati, ali Rouzi je već rešila da se neće pojaviti. Nakon što je priča procurila u javnost, mnogi smatraju da njena odeća nije bila problem već frizura i pirsinzi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.